Thursday, January 29, 2015

25-29.01 HAIGE

26.01
Olin kodus, algselt vaatasin ühe epi masterchefi emaga ja ta saatsime sõnumi klassijussile, siis magasin, siis kella 14 paiku arkasin ja hakkasin filme jne vaatama. Vaatasin nightcrawlerit ja 15.11paiku läks mamps mu torupilli viima. Kella 16tõusis palavik, aga aint 36.9ni ja vaatasin ka sense and sensibilityt. Vhattisin triinu ja teistega, lõpetasin Kauka Jumala, vaatasin try guys try bdsm, Galavant 1 ep,.... 00.17 paiku vms tegin kirjanduse kodukat ja saksa ja muud 00.58 saan magama, sest strepsils imetud ja lugessin veits the Sky os everywherei Mikk molises mudkui, et stimeelirin täna.... -_- Krt mul oli tglt ka sitt olla. Kurk siiani veider.


27.01
kÄISIN KOOLIS, ISA VIIS, KOOLIS TEISTESÕNNUL ZOMBIE, MÄLUMÄNNG LÄKS SITALT. tORUPILLIS OLINN GUILTY, SEST LÄKSIN NAKATAMA. sIIS TOIDUPOEST KUMMIKOMMID , MAH JA REESES, SIIS RAAMATUKOGU JA rEADY pLAYER oNE, The bone Season ja Grave Mercy. Siis koju kus tundsin,et köha tulekul.
Plaanisin algselt kooli minna, sest tuli meelde et palju asju vaja teha, aga kodus mõtlesin loogiliselt, et saab edasi lükata.

28.01
Jäin koju valusalt köhima. Natuke tegin uurimustööd aga ei saanud oma eesmärki (õpsile eelkaitsmise kohta saata) tehtud, ema päevläbi uuris ja küsis mult, et mida teha. Istusingi siis kella 11 paiku kella 17 paiguni arvutis ja siis tahtsin voodis raamatut lugeda, aga väss ja siis 18:08 vms Master Chefi perega vaatama, pärast seda jäin sinna palava tekki alla üritasin raamatut lugeda, aga tulin ära kui bingo hakkas ja lebasin voodis ja lugesin ja tukkusin ja siis 22 vms paiku jälle arvuti. nüüd on 00:43 ja olen 10 Things I Hate About You'ga 1:15:44 peal :) Pärast seda voodisse ja Bone Seasonit lugema. I stink :3 Tahaks täiega uisutama homme, aga haige :( Ja Annu puudus ka täna, aga sest tal kõhugripp :(

No comments:

Post a Comment